økologi

For os er smagen nummer ét og økologi er en bonus. Vi tror på, at vi får de bedste råvarer hos økologiske producenter.


Hos økologiske producenter oplever vi en enorm omhu og et ekstra fokus på kvaliteten. Grønsagerne og jorden nyder godt af de nødvendige sædskifter og dyrevelfærden er helt i top.

 

Vi har fået tildelt Det Økologisk Spisemærke i sølv, som anerkendelse for en dokumenteret økologiprocent på mellem 60% og 90%, over en løbende tre måneders periode.

 

lokale leverandører

Hos Gasfabrikken vil vi gerne dyrke de lokale helte inden for fødevarer.


At bruge lokale leverandører giver bare så meget mening i forhold til friskhed, kvalitet, nærhed og ikke mindst lokale arbejdspladser.

 

Vi arbejder sammen med blandt andre: Tolstrup Æbler, Sondrup Gaardmejeri, Troldgaarden, Humlepraxis, Vinova, Gothenborg kyllinger, Gourvin, og vi er altid på udkig efter nye spændende leverandører.

 

 

økologisk 

& lokalt