top of page

lokalerne

I 1918 åbnede Hede Nielsen Jydsk Iltfabrik efterfulgt i 1920 af Horsens Acetylgasfabrik, senere samlet betegnet som Jydsk Ilt og Acetylengasfabrik A/S beliggende på Levysgade, Horsens.

 

Knap 100 år senere åbnede Restaurant Gasfabrikken, i de gamle renoverede fabrikslokaler. De store åbne rum, og en rå, enkel indretning, danner nu rammen om gode madoplevelser. 

 

Her er højt til loftet, der må grines højlydt og den gode aften kan rundes af med klassiske cocktails.

vores køkken

Vi er åbnet til frokost og aften og i weekenden byder vi indenfor til brunch.

Mandag har vi lukket.

Vi går op i at lave mad fra bunden og modner selv coppa, laver vores egen gin og ryger fisk og meget mere.

Vi dyrker det gode madhåndværk, hvor sæsonens råvares tilsat lidt kærlighed og snilde får lov at spille hovedrollen på tallerkenen.

lokale leverandører

Hos Gasfabrikken vil vi gerne dyrke de lokale helte inden for fødevarer.


At bruge lokale leverandører giver bare så meget mening i forhold til friskhed, kvalitet, nærhed og ikke mindst lokale arbejdspladser.

Heldigvis er der mange at vælge imellem omkring Horsens og mange af dem er økologiske. 

Hos økologiske producenter oplever vi en enorm omhu og et ekstra fokus på bæredygtigheden. Grønsagerne og jorden nyder godt af de nødvendige sædskifter og dyrevelfærden er helt i top.

 

Vi arbejder sammen med blandt andre: Tolstrup Æbler, Sondrup Gaardmejeri, Æggegården, Humlepraxis, Vinova, Gothenborg kyllinger, Skanderborg Bryghus, og vi er altid på udkig efter nye spændende leverandører.

bottom of page